Buon posto, buon cibo

È il cibo indiano che ami

Valutato come il miglior ristorante indiano in Italia

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Anni di attività

ABOUT US

Rangoli, proprio come l’arte tradizionale indiana da cui prende il nome, è una celebrazione di armonia e cultura. Fondato nel 1997 da Mohan Singh Chauhan, che ha viaggiato da un piccolo villaggio in India fino a Milano, Rangoli è nato dalla sua passione per l’ospitalità e la cucina indiana. Con il supporto della sua famiglia e del caro amico Adam Cleary, Rangoli è diventato rapidamente una meta amata per la ristorazione. Così come un Rangoli accoglie gli ospiti con bellezza e calore, il nostro ristorante ti invita a vivere la stessa esperienza attraverso piatti indiani ricchi di sapore, preparati da chef esperti che uniscono tradizione e gusto.

Cibo

Scopri un banchetto di autentici sapori indiani, dai profumati biryani ai tandoori sfrigolanti, ciascuno preparato dai nostri maestri chef con spezie fresche macinate. Concediti piatti vegetariani, vegani e specialità di carne firmate che celebrano le vivaci tradizioni dell'India del Nord e del Sud. Ogni piatto di questo menu è il nostro invito a vivere il colore e il calore di Rangoli in ogni boccone.

THE RESTAURANT

Step into a world where tradition meets taste. At Rangoli, our restaurant is more than just a place to dine—it’s an immersive journey through the rich tapestry of Indian culture. With a warm and welcoming atmosphere, we bring people together over plates of flavourful curries, smoky tandoori grills, and fragrant biryanis, all crafted with love by our expert chefs. Whether you’re here for a casual meal or a special celebration, Rangoli offers an authentic experience that blends culinary artistry with heartfelt hospitality.

ABOUT US

Rangoli, proprio come l’arte tradizionale indiana da cui prende il nome, è una celebrazione di armonia e cultura. Fondato nel 1997 da Mohan Singh Chauhan, che ha viaggiato da un piccolo villaggio in India fino a Milano, Rangoli è nato dalla sua passione per l’ospitalità e la cucina indiana. Con il supporto della sua famiglia e del caro amico Adam Cleary, Rangoli è diventato rapidamente una meta amata per la ristorazione. Così come un Rangoli accoglie gli ospiti con bellezza e calore, il nostro ristorante ti invita a vivere la stessa esperienza attraverso piatti indiani ricchi di sapore, preparati da chef esperti che uniscono tradizione e gusto.

FOOD

Scopri un banchetto di autentici sapori indiani, dai profumati biryani ai tandoori sfrigolanti, ciascuno preparato dai nostri maestri chef con spezie fresche macinate. Concediti piatti vegetariani, vegani e specialità di carne firmate che celebrano le vivaci tradizioni dell'India del Nord e del Sud. Ogni piatto di questo menu è il nostro invito a vivere il colore e il calore di Rangoli in ogni boccone.

THE RESTAURANT

Step into a world where tradition meets taste. At Rangoli, our restaurant is more than just a place to dine—it’s an immersive journey through the rich tapestry of Indian culture. With a warm and welcoming atmosphere, we bring people together over plates of flavourful curries, smoky tandoori grills, and fragrant biryanis, all crafted with love by our expert chefs. Whether you’re here for a casual meal or a special celebration, Rangoli offers an authentic experience that blends culinary artistry with heartfelt hospitality.

LE NOSTRE SPECIALITÀ

FONDATORE DI RANGOLI

Mohan Singh Chauhan

From the serene village of Taliya, Uttarakhand to the vibrant streets of Milan, Mohan Singh Chauhan’s journey is a powerful story of ambition, resilience, and cultural fusion. After earning his degree in Hotel Management, Mohan began his career with Fiat in 1990. Encouraged by mentors, he moved to Italy with his wife Neeru and son Ashish, carrying a dream and a deep connection to his roots. In 1997, together with Neeru and close friend Adam Cleary, he brought his entrepreneurial vision to life by founding Rangoli. With unwavering support from Neeru’s sisters, the restaurant since operated from 1997 has grown into a beloved Indian dining in the heart of Milan, and is now successfully managed for over 28 years. But Mohan’s legacy goes beyond the kitchen. His mission to promote cultural integration, community values, and the richness of Indian heritage has made a lasting impact. In recognition of his extraordinary contributions, he was honoured with the prestigious Bharat Gaurav Award, a celebration of the global achievements of the Indian diaspora.

Testimonianza

Cosa Dicono

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